1010 Architecture Urbanism

Mission

1010 architecture urbanism

…is een ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw: ons werk heeft onmiskenbaar zijn wortels in deze twee kennisvelden met een rijke achtergrond en geschiedenis. In de praktijk kijken we ook voorbij de hedendaagse grenzen van deze disciplines vanuit de ambitie om een allesomvattende stedelijke ervaring te produceren.

… bekijkt de omgeving met een inclusieve blik. We staan open voor de veelheid van stemmen die onze dorpen en steden bewonen, met inbegrip van de vaak onhoorbare claims uit de fysieke omgeving (water, bodem, energie, materie); de krachtbronnen voor onze toekomst.

… als praktijkmensen met één been in de academische wereld staan we voor een onderzoeksgebaseerde attitude, met een grote nieuwsgierigheid en steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het veld.

Het werk van 1010 is het resultaat van een continue creatieproces: geworteld in de plekken die we vormgeven, betrokken met de gebruikers en bewoners, bewust van het aspect tijd als een belangrijke ingrediënt van het ruimtelijk project – de tijd om de geesten te laten rijpen, het momentum, de tijd om iets te laten groeien en op te bouwen.

Read more

Team

partners Bert Gellynck / partner, architect Nadia Casabella / partner

collaborators Ruta Aleksiejiene Ian Kuppens Capucine Perroud Mae De Monchy Giulia Ravera Hannah Van Breen

interns Marcel Xalabarder Albors Carla René

Read more

Contact

mail[at]1010au.net
+32 485 15 11 70

1010 architecture urbanism bv

Maatschappelijke zetel: Birminghamstraat 57 G310 | 1080 Brussel

Werkplaats: Birminghamstraat 57 | 1080 Brussel

1010au instagram

1010au facebook

Read more

Jobs

Currently we are not hiring but always looking for interesting collaborations! Do not hesitate to contact us info@1010au.net

Website credits

Webdesign by Variable with the financial support of Brussels Invest & Export